fbpx

Behoud van de boerenlandpaden

Veel boeren stellen ruimhartig hun land open voor wandelaars door het agrarisch gebied. De boerenlandpaden en de overstapjes en bruggetjes in de route vragen echter regelmatig om onderhoud. Het Landschapsfonds biedt de betreffende agrariërs een bescheiden vergoeding. Daarnaast is de actie ‘Steun het boerenlandpad’ gestart.

Actie: Steun het boerenlandpad!

Wandelaars in het agrarische landschap wordt gevraagd een kleine bijdrage achter te laten in de spaarvarkentjes die op verschillende boerenerven aanwezig zijn. Voor 10 euro kan 10 meter boerenland pad een jaar lang worden onderhouden. En voor 5 euro extra kan eenzelfde stuk ook nog worden verfraaid met bloemenrijke randen.

Doe mee!

Agrariërs met een boerenlandpad of eigenaars van een winkel met streekproducten kunnen wandelaars attenderen op de actie door een doorzichtig spaarvarkentje neer te zetten met daarbij wat flyers. Aanmelden kan via [email protected].

Meer informatie over de boerenlandpaden in Holland Rijnland staat op Land van Wijk en Wouden.

 

U kunt het Landschapsfonds ondersteunen in haar streven de waarde en de aantrekkingskracht van het landschap in het gebied Holland Rijnland te verbeteren

Steun het fonds
Groen van Prinstererlaan 36
2271 EN Voorburg
email: [email protected]
Telefoon: 085-0603321
Stichting Landschapsfonds Holland Rijnland is een algemeen nut beogende instelling (ANBI)
KVK: 36347726 
RSIN: 8551.12.803
Disclaimer
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram